Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Bali 2020

Hier is de mevrouw van de tripjes

on
20 februari 2020

Onze kinderen weten het nog niet, maar op Bali gaan we veel tripjes doen. Tijdens vakanties gaan ze er het liefst vandoor als ik voorstel een leuk tripje te gaan doen. Het kan zijn dat dit te maken heeft met het feit dat het nogal vaak begon te regenen / te veel klimmen was / een hoop stenen niets aan is / ze veel te veel moeten lopen / het echt zó saai is enzovoort.

Maar ik geef niet op natuurlijk. Tempels, rijstvelden, jungle, snorkelen, schommelen op een Bali swing, dat klinkt toch echt allemaal te leuk!

Intussen maak ik een planning in excel met wat we allemaal kunnen gaan doen. Het kan zijn dat we na onze vakantie nog even een weekje vakantie moeten houden om bij te komen 😂.

Maar we gaan natuurlijk wel elke dag zwemmen want we zijn tenslotte op vakantie.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.