Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Bali 2020

We gaan wel/niet, streep door wat niet van toepassing is

on
19 maart 2020

We besloten maar gewoon af te wachten, bedachten we toen het Corona virus steeds dichterbij kwam. Je weet tenslotte niet hoe dingen gaan lopen.

Vanmorgen zat er dan toch een mailtje in de inbox: ‘Uw heenvlucht is geannuleerd’. Dan zullen we vast binnenkort horen dat ook onze terugvlucht geannuleerd is.

Dus, change of plan! Want wie weet, kunnen we omboeken naar de zomervakantie. En dan langer gaan 😀. Maar ook dat wachten we maar gewoon even af. Het belangrijkste voor nu is om alle richtlijnen te volgen en er samen voor te zorgen dat we het virus de baas worden.

Fleur zag anders Italië wel zitten in de zomervakantie. En dat is ook ons oorspronkelijke plan. Maar ja hè, ach je weet wel, dat ene virus….

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.