Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Bali 2020

“Zullen we weer eens ver weg op vakantie gaan?“

on
7 september 2019

Zo ging het in september 2019. We zaten op de bank te kletsen en vonden het zo leuk dat vrienden met hun kinderen naar Amerika zouden gaan in de meivakantie van 2020.
“Zullen wij ook weer eens ver weg op vakantie gaan?”. Bas zei het en ik voelde de reiskriebels opkomen! De meivakantie zou prima zijn omdat de kinderen dan 2 dagen langer vrij zijn. Maar… waar zullen we dan heen gaan?

Het werd Zuid-Afrika! Maar na enig onderzoek blijkt dat Zuid-Afrika een super bestemming is maar toch iets te prijzig. En toen zei Bas: “Wat denk je van Bali?”. Wauw, Bali! In 2003 zijn we er samen gaan backpacken en we hebben er mooie herinneringen aan. Hoe leuk is het om nu met onze dochters van dan 11 en 8 te gaan! Oké, we gaan het doen; in de meivakantie van 2020 gaan we met ons vieren naar Bali!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.