Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Fréjus 2024

On y va!

on
23 april 2024

Het is nog vroeg en vooral koud als we deze ochtend om 07.15u vertrekken van huis.

Bas heeft op miraculeuze wijze alle bagage in de auto weten te krijgen. Onderweg kom ik erachter dat we gewoon een lopend buffet kunnen houden! Meer info hierover volgt dadelijk.

Voor het eerst gaan we met onze elektrische auto op vakantie. En wel richting de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk. We hebben zin in de zon maar de weersvoorspellingen denken daar toch iets anders over. Ach ja, we zien het wel. Het is fijn om er even tussenuit te zijn 😀.

Uitdagende weersvoorspelling 🙈

Bas heeft een prima route uitgestippeld zodat we mooi de auto kunnen laden onderweg. Bij de eerste laadstop gaat de damesafdeling even naar het toilet en als we terugkomen staat er gewoon een lopend buffet voor ons klaar! Onder de motorkap is er een opbergruimte en daar heeft Bas heel leuk ons eten in gestopt.

Iemand een broodje omelet?

De reis naar ons overnachtingshotel gaat goed. Fleur heeft een flinke keelontsteking te pakken en slaapt onderweg gelukkig een paar uurtjes. We hopen dat de antibiotica snel aan gaat slaan!

Rond 17.00u komen we aan bij ons overnachtingshotel. Snel inchecken en de bagage naar de kamer. We eten daarna een hapje bij McDonald’s. De meegesmokkelde tube Zaanse mayonaise combineert prima met de Franse frietjes 😄.

Never leave home without your own mayonaise

En dan volgt hier nog een Fleur-feitje vanuit een Franse hotelkamer:
“Gebruik nooit de waterkoker in je hotelkamer. Want ik heb op TikTok gezien dat mensen hun onderbroeken hierin wassen.”

Doe er je voordeel mee, mensen 😄 🫖 🩲

🎵 Kleine wasjes, grote wasjes, stop ze in de … 🎵

Bonne nuit!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.