Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Als je haar maar goed zit

on
22 juli 2023

Heel mijn haar nat! Begon het toch opeens gigantisch te regenen toen we bij het zwembad waren.

Onze ligbedjes stonden heerlijk onder een olijfboom. Het begon zachtjes te druppen maar hé, zwemmen in een buitje is weer eens wat anders. En toen opeens begon het toch te gieten! Tess zag het al aankomen en was al richting de caravan. Bas greep alle spullen bij elkaar en ik was aan het wachten op Fleur die nog even een glijbaan deed. Elegant als een hinde renden Fleur en ik tussen de plassen door (waarom eigenlijk?) naar onze spullen. Snel alles in de tas en terug naar de caravan waar we drijfnat aankwamen. Maar dat was niet zo erg aangezien we toch in zwemkleding waren.

Vanmorgen was ik trouwens in een huishoudelijke bui en deed een klein handwasje. Alle was aan de lijn is nu extra goed uitgespoeld, zullen we maar zeggen.

Uitzicht vanonder mijn dekbed in de caravan
Groetjes vanuit Italië waar het bijna altijd zonnig is ☀️
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.