Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

And off we go!

on
18 juli 2023

Om 06.00u gaat de wekker. Yes, vandaag gaan we op reis. Aankleden, snel ontbijtje, caravan aanhaken en daar gaan we.

We zoeven over de snelweg en om 14.30u komen we aan bij onze eerste overnachtingscamping Katzenkopf in Sommerach, Duitsland.

Tess begint vandaag met haar cursus ‘hoe draai ik de poten van de caravan uit’. En ze is geslaagd voor deel één, hoor! De voorpoten staan uit. Dit gaat gewoon nog sneller dan mascara op doen! Maar na deze inspanning is het toch echt tijd om het stokje (of de zwengel zoals dit in officiële caravan termen heet) over te dragen aan Fleur die hup hup de achterpoten uitdraait. Fleur is een paar jaar geleden al voor deze cursus geslaagd, maar ieder op zijn tijd. Ik ben ook al blij als ik het trapje op de goede plaats weet te zetten. Gelukkig dat Bas de hoogste graad van caravaning van nature in zich heeft en er inmiddels geoefend in is om niet al te wanhopig te kijken als ik straks voor het 10e jaar echt geen benul heb hoe de luifel opgezet moet worden. Mijn held!

Tevreden het resultaat bekijken

Maar de reis ging dus prima, we aten een broodje tussen de vrachtwagens, iedereen was relaxed en we reden in 1x goed.

Past prima

In de avond gaan we een hapje eten in het dorpje Volkach hier een paar kilometer verderop. Het wordt (Turkse) pizza gezellig buiten op het terrasje.

Restantje pizzapunten gaat mee voor het ontbijt morgenvroeg 😄

Verder was 3/4 van het gezelschap erg blij dat er nog geen uitstapjes waren bedacht voor straks in Italië. Ik noem geen namen maar die genen hebben ze niet van mij 😄.

En nu in de avond is het heerlijk zomerweer en genieten we er van.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.