Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Gearriveerd op onze vakantiebestemming

on
20 juli 2023

Om 07.15u gaat de wekker. Iedereen kleedt zich aan, eet wat en helpt mee om de caravan klaar te maken. De pizza van dinsdagavond komen we tegen in een la (weloverwogen daar neergelegd door Tess want anders zou ‘ie door de caravan vliegen tijdens het rijden 😄👍🏻).

Fleur leert intussen van Bas hoe de caravan aan de auto bevestigd moet worden. Hartstikke handig zo’n kind in de familie 😄.

Om 08.18u vertrekken we en rijden verder naar onze vakantiebestemming. Daar komen we rond 12.30u aan.

En dan begint het jaarlijkse festijn van het opzetten van de luifel aan de caravan. En zowaar weet ik waar bijna alle stokken moeten. Ik maak vooruitgang. En dan zet ik ook nog even het fornuisje in elkaar. Fleur zegt dat ze nu snapt waarom papa geïrriteerd raakt als ik niets snap van de luifel na 10 jaar want ik ben wel heel lang met 6 schroefjes van het fornuis bezig. En hoe lang zet ik dat ding dan al niet in elkaar? Want Bas hangt inmiddels de verlichting op, bevestigt nog een tentstok of twee en installeert de koelkast (het camping model) en de ijsblokjesmachine.

Hij staat, hoor. Met zorg in elkaar gezet 😄

We halen even een pizzaatje als snack, de grote koelkast wordt bezorgd en daarna plonzen we met ons vieren het zwembad in.

Bij terugkomst zetten Bas en Tess haar tentje op. Handig voor in haar tent: zo’n self inflating slaapmatje. Dat blaast zichzelf op. Nog even de doppen dichtdraaien (onthoud dit detail even) en je kunt lekker liggen. Daarna nog even een klein hapje eten bij het restaurant en daarna vertrekken de meiden naar het volleybalveld. Wij eten nog een ijsje en maken vervolgens alles bij de caravan in orde. Waarschijnlijk regen en onweer vannacht. We zullen zien. De vakantie is in ieder geval begonnen ☀️ 🍦 🌴😀.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.