Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Grease de musical

on
28 juli 2023

Vanavond wordt de musical Grease opgevoerd in het theater. Voor deze musical zochten ze kinderen die mee wilden dansen. Dat leek onze meiden wel wat! Dus vanaf afgelopen dinsdag hebben ze dagelijks getraind.

Danstraining

Vanmiddag was de generale repetitie en kregen ze allemaal een Grease t-shirt mee. Na de generale nog zwemmen en lekker douchen. Ze deden hun haren, pakten hun spullen (F: zo, ik ben klaar. T: waar is mijn borstel? Shit, ik vergeet mijn rokje. Zit mijn t-shirt in mijn tas?) en daar gingen ze: op naar het theater!

Ready to go
Met het Grease t-shirt

We hadden in het restaurant een tafel gereserveerd en met gezellig gezelschap (dat overigens echt heel goed was in juichen en joelen) genoten we van het eten en de show.

Top avondje

En wat hebben de meiden lekker geslapen hierna!

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Marit

    8 augustus 2023

    Knappe meiden!!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.