Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Mensen kijken

on
27 juli 2023

Het is donderdag, wisseldag in onder andere ons straatje. Altijd weer leuk om te kijken hoe mensen hun caravan gaan neerzetten en wat voor mensen het zijn.

Komende week gaat interessant worden want wij hebben nieuwe overburen. Zonder namen te noemen, lijken de familieleden een beetje op de welbekende familie F. van televisie.

Ma F. stapte uit de auto met een heerlijk uitgezakt permanentje en enige blonde uitgroei. Dochter Kees was ook mee en stak meteen maar een lekkere vape op. Zoon F. houdt van metal (was te zien aan zijn T-shirt) en is dol op schakelkettingen. Gelukkig zaten er in zijn lange zwarte broek gaten zodat het een beetje door kon waaien. Toch fijn als het buiten 30 graden is ☀️.

Inmiddels staan de kunstbloemen op tafel, hangt de kunstklimop aan de luifel, zijn de bolletjeslampjes bevestigd en is de zwemkleding aangetrokken. Ma F. (maatje Bourgondisch) voelt zich heerlijk in een iets te kleine bikini maar een zwart doorzichtig visnetbloesje haalt de boel dan weer een beetje op.

Viva la vacanza! Het gaat hier inmiddels schemeren, ik ga onze kerstverlichting aan doen 😄.

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Karin van der Sanden

    28 juli 2023

    Wat een leuke site Yvette en Bas Tess en Fleur. Je kunt het goed vertellen, ik heb het met plezier gelezen. Ik ga je volgen

    Groet Karin

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.