Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Onze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door:

on
6 augustus 2023

De gezellige familie uit Tilburg. Altijd leuk om samen mee op een camping te staan. We deelden momenten van hagel, kortsluiting, liefde voor watermeloen, cocktails en mocktails.

Onze leuke schuinoverburen die zomaar spontaan meededen met de color run met ons. En door hun dochters waar Fleur zo ongeveer 100x mee van de glijbanen af ging.

De nieuwe schuinoverbuurjongen, we noemen hem even Giovanni, die dol was op karaoke. Midden op de dag. Tijdens de siësta. Gelukkig riep zijn pa hem, in plat Bosch, tot de orde. Je werd er zelf ook bijna stil van.

Het Duitse jongetje dat me kwam vertellen dat hij niet met de color run had meegedaan. Waarop ik zei dat ik ook niet had meegedaan. Met de meest verbaasde blik ooit vroeg hij waarom ik dan eigenlijk groen haar had. Ik wilde antwoorden dat die kleur zo leuk zou passen bij mijn nieuw aan te schaffen groene tasje. Maar ik hield het bij het antwoord dat mijn dochter groen poeder op me had gegooid.

En dat gebeurde op dit moment

De familie uit het noorden van het land waar ze ‘trekker’ zeggen in plaats van tractor. En hun boys, die hilarisch waren met het spel ‘truth or dare’.

We hebben weer genoten van onze vakantie!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.