Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Palo della Cuccagna del Cadeno

on
22 juli 2023

Hét event in Lazise en wij waren erbij!

In de haven is een ingevette paal boven het water bevestigd met aan het einde een vlag. Het is de bedoeling dat de deelnemers staand over deze paal glijden en de vlag pakken voordat ze in het water plonzen. Maar die paal is nogal glad dus de meeste deelnemers plonzen al snel op allerlei hilarische manieren in het water.

Net voor de grote drukte komen we aan in de haven en Fleur vindt een plaatsje op de kade zodat ze kan zitten. Wij blijven staan met een prima zicht op de befaamde paal.

Prima plaatsje, Fleur.

Er klinkt tromgeroffel en iedereen klapt mee op de maat van de trommels.

Vol overgave wordt er op de trommels geslagen.

Het spektakel gaat beginnen! Één voor één nemen de deelnemers een aanloop, springen op de paal en plonzen meestal vrij snel in het water. Het publiek juicht en er klinken veel ooh’s en aah’s. Ik juich lekker mee samen met een Italiaanse dame naast me.

Dit was één van de betere pogingen 😀

We genieten van de leuke sfeer en gaan rond 22.30u weer terug naar de camping.

Het was een gezellige drukte.
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.