Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Sportlegging in actie – part 2

on
24 juli 2023

Had mijn sportlegging vandaag toch een primeur! Gisteren ging ‘ie met mij erin voor het eerst een lesje stretching doen op vakantie. En vandaag mocht ‘ie gewoon op het grote podium aan de slag! (Dit was omdat de regen even roet in het eten gooide op de gebruikelijke gym locatie). Hartstikke leuk ‘en plein public’ om 09.30u in de stretch. Vooral dat gegniffel op links toen onze kids zich kwamen inschrijven voor de animatie en samen met heel veel anderen goed zicht hadden op het groepje fanatieke stretchers op het podium. Dat resulteerde dan wel in een mooie actiefoto 😂.
Maar hé, ik heb wel lekker gestretcht tussen het decor van Alice in Wonderland (dat stond er nog van de show van gisteren, lucky me).

Korte impressie van de locatie
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.