Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Stretching

on
23 juli 2023

Thuis moest ik even zoeken in mijn kast maar ik had geluk! Daar was mijn Nike sportlegging weer. Deze mag namelijk mee op vakantie. Gewoon voor het geval dat ik ‘m misschien nodig zou kunnen hebben.

En vandaag was het zover: na heel veel excuses te hebben bedacht waarom ik het niet zou doen, ging ik het toch echt doen.

In mijn sportieve setje liep ik met handdoek en een fles water richting de parasollen naast het zwembad waaronder elke dag om 09.30u een les stretching/pilates/en meer van deze strekking wordt gegeven.

Ik pakte een matje, legde mijn handdoek erop en genoot van de lounge muziek die op stond. Tot zover mijn rust. Want de juf kwam eraan. Zongebruind en met een wasbordje van haar oksels tot aan haar knieën.

Ik wist werkelijk niet dat ik mijn lijf in zoveel verschillende houdingen kon wringen! Ik bedoel stretchen want het was een lesje stretching. Soms kwam ik wat centimeters arm tekort en zaten mijn tenen in het echt net wat verder weg als je al zittend met gestrekte benen met je handen je tenen moest aanraken. Juf Wasbordje ging rustig verder met de oefeningen en eindigde in een soepele spagaat. In mijn gedachten doe ik die ook soepeltjes zonder moeite maar in het echt zou hier nog wat aan gewerkt kunnen worden 😄

En toen was de les alweer voorbij en ik vond het gewoon nog leuk ook!

Fleur kwam me ophalen om in het zwembad te springen. We deden nog een glijbaan en daarna deed ik gewoon nog mee met een les aqua gym in het zwembad. Gegeven door juf Wasbordje trouwens.

De rest van de dag lekker gerelaxed aan het zwembad. En morgen sta ik gewoon weer om 09.30u klaar voor weer een nieuwe les. Hartstikke leuk hier op de camping, joh!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.