Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Terugreis – op naar Duitsland

on
3 augustus 2023

Keurig op tijd (07.56u) reden we door de slagboom van de camping. Op naar Duitsland waar we gaan overnachten.

De meiden doen nog even een beautyslaapje op de achterbank terwijl we door Oostenrijk rijden. Af en toe houden we een korte sanitaire stop en maken snel wat te eten in de caravan.

Snel even languit op bed tijdens de stop

Er staan wat files en de TomTom stuurt ons binnendoor. Het landschap wordt steeds landelijker en de pittoreske dorpspraatjes steeds smaller. De bestuurder op links reageert ietwat geïrriteerd en de bijrijdster op rechts doet aan oorverdovende stiltes. Anyway, ook dit komt weer goed, hoor. 😀 Wij houden met de caravan achter de auto gewoon meer van snelwegen.

Smalle straatjes en drempels zijn met een caravan van 2,5 m breed minder leuk

Intussen rijden mijn broer Stephan en schoonzus Wendy met hun kids en haar ouders Erica en René vanuit Kroatië ook richting dezelfde overnachtingscamping. Gaan ze het redden om voor 19.00u op de camping te zijn? Via de app houden we elkaar op de hoogte.

Schoonzus Wendy en Yvette houden elkaar via what’s app op de hoogte

18.35u We zijn gearriveerd. Nu snel naar de receptie om ons aan te melden. En nog 2 plekken te reserveren voor mijn broer en zijn schoonouders. Reserveren doen ze eigenlijk niet. Ze hanteren hier het principe van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Maar ik laat me hier natuurlijk niet door uit het veld slaan. In mijn beste Duits, met een stralende lach (en met ingezakt haar en zonder make-up) en mijn pinpas al richting het pinapparaat lukt het me dan toch. De rest van de familie kan dan straks toch de camping op!

Bas rijdt de caravan vloeiend op onze plek. Fleur draait de pootjes uit en deelt intussen de commando’s uit aan Tess en mij voor de plankjes die onder de pootjes moeten. Dan is het tijd voor een lekker schnitzeltje.

Ja hoor, de caravan staat weer. Tijd voor een welverdiende schnitzel!

Rond 21.00u komen de andere 2 caravans eraan. Iedereen begroet elkaar blij en we vinden het allemaal koud. Snel de caravans installeren, tafel en stoelen naar buiten, Kroatische drankjes (de tranen springen spontaan in je ogen als je er alleen maar aan ruikt 🙈) op tafel en bijkletsen maar.

En dan lekker slapen!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.