Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

Terugreis – op naar Nederland

on
4 augustus 2023

Na een goede slaap halen we snel even verse broodjes. De auto inladen, caravan rijklaar maken (ik vermoed dat Fleur dit volgend jaar grotendeels zelf kan 😄), iedereen uitzwaaien en om 09.01u rijden we de camping af. Bij het tankstation tankt Bas de auto vol en vult de ruitensproeier bij. Met mineraalwater. Luxepaard, deze auto.

De reis verloopt prima (want hé, snelwegen daar houden wij van!). Tijd voor een spontane lunch bij de Mac. Daar hebben we zin in! Via de app kan ik zien dat Stephan en Wendy heel dicht in de buurt zijn. En ja hoor, daar zoeven ze langs over de snelweg. We halen ze straks wel in 😄.

Het wordt wat drukker op de weg en TomTom geeft een alternatieve route. Wederom door de natuur… En door van die leuke dorpjes…

Support via whatsapp

Maar gelukkig zien we daar de snelweg richting Venlo. Maar op de een of andere manier komen we binnendoor uit bij Roermond. En dan binnendoor bij Eindhoven. Laat het maar aan TomTom over om mooie routes te vinden 😄.

Gelukkig stond de brug niet omhoog

Via Eindhoven rijden we, over de snelweg, door naar huis. De caravan op de oprit, starten met uitruimen en dan is het tijd voor mijn traditionele-na-de-vakantie-snack: een frikandel speciaal 😋. Stephan en Wendy komen ook veilig in Drunen aan. Vraag niet hoe, maar via alle binnendoorweggetjes waren wij toch nog sneller 🥇😄.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.