Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lazise 2023

The day after

on
25 juli 2023

Vanmorgen zagen we pas goed hoe de storm had huisgehouden. Echt overal bladeren en takken en mensen die bezig waren met hun spullen. Het hele gebeuren heeft best wel wat indruk gemaakt op de kids.
Dankzij 2 luchtbedden op onze auto en door de auto half onder de luifel te parkeren, hadden wij veel geluk met autoschade.

Hulde aan dit tentje van Tess

De caravan ziet er echter uit als een poffertjespan.

En dan aan 3 kanten + het dak

We liepen een rondje over de camping en schrokken van alle schade. Het doek van veel tenten, luifels en bijzettentjes hing er bij veel kampeerplaatsen aan flarden bij. Wat hebben wij een geluk gehad dat Tess in een katoenen tentje slaapt en dat dat doek het gehouden heeft!

Ontelbare auto’s hebben lak- en ruitschade. Sommige ruiten zijn compleet verbrijzeld, andere hebben scheuren en sterren. We zien veel mensen die met duct tape dakramen dichttapen. En overal ziet het dus groen van de bladeren op straat.

In de middag horen we dat je eigenlijk nergens terecht kan met je auto- en/of caravanschade. Er zijn zo ongelofelijk veel mensen met schade dat er gewoonweg geen ruimte is bij de bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. En dan nog helpen ze Italianen eerst en dan pas de buitenlanders. Wij kunnen gelukkig gewoon rijden met de auto en de caravan kan straks ook zonder problemen mee terug. Maar bij veel andere mensen is dat helaas anders.

‘s Middags schijnt de zon weer en het leven gaat door. Maar wat een weer was dit!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.