Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lissabon april 2023

Back home

on
27 april 2023

Vandaag is onze laatste dag in Lissabon. Tess wil heeeel graag nog naar Starbucks. Dus rond 08.15u lopen we samen 6 trappen naar beneden, de voordeur uit en gaan rechtsaf. De zon schijnt lekker en we lopen de steile straatjes door naar beneden.

De Starbucks zit redelijk dichtbij. Tess bestelt een frappuccino. Het lijkt op een milkshake. Smaakt hartstikke lekker op je nuchtere maag voor 09.00u in de ochtend 😘🙈. Bij Starbucks schrijven ze je naam op je beker. Heel handig want als je bestelling klaar is, roepen ze je naam. Tess heet deze ochtend dus ‘Tasche’ 😄😄.

Tashe is helemaal happy

We lopen weer terug en gelukkig staat het trammetje net beneden en stappen we natuurlijk meteen in. Die 20% helling slaan we graag over.

Lekker toeristisch uit het raampje van de tram hangen om een foto te nemen

Boven aangekomen lopen we een pastelaria binnen om een ontbijtje te kopen. Dat nemen we mee naar het appartement.

Natuurlijk nemen we ook pastel de nata mee

Iedereen pakt z’n koffer in en daar zijn we snel mee klaar. Echt een aanrader om alleen met handbagage te reizen!

Deze dame was natuurlijk als eerste klaar met inpakken 🧳👍🏻😀
Klaar voor vertrek!

We nemen een Uber naar het vliegveld. Het vliegtuig vertrekt met 20 minuten vertraging. Rond 20.00u landen we veilig op Brussels Airport.

Zijn we weer!

Wat is het koud in Nederland! Even wennen, hoor. De meiden zijn blij dat ze weer in hun eigen bed kunnen slapen. Welterusten 😴.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.