Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lissabon april 2023

“Maar waar laat ik dan mijn make-up?!” (Tess, 14 jaar)

on
21 april 2023

Het is me wat als je te horen krijgt dat we alleen met handbagage gaan reizen. En je je realiseert wat de afmeting van zo’n koffertje is 😂. Want hoe moeten alle rokjes, topjes, jurkjes, korte broeken t-shirts dan ook nog mee in die koffer? Je toilettas neemt namelijk al de helft van het koffertje in.

Het antwoord is simpel: gewoon op je bed gaan liggen en snapchatten/instagrammen/appen/Hayday-en. Dan komt de koffer-inpak-inspiratie vanzelf.

We gaan tenslotte zondagochtend pas op vakantie en eerst ga je nog even een nachtje op volleybalkamp. Papa en mama brengen je wel even met de auto want al die bagage past natuurlijk niet op je fiets. Niets vergeten? Dan gaan we.

Eenmaal onderweg klinkt opeens verschrikt vanaf de achterbank: “Ik vergeet helemaal dat ik op de fiets moest komen!”

Anyway, het kwam goed met het volleybalkamp. En een dropping in de regen is weer eens wat anders. Gelukkig had je je haar niet gestyled van tevoren 😄.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.