Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Lissabon april 2023

Olá from Lisboa!

on
24 april 2023

Maandagochtend. Om 08.30u bestelde Bas een Uber en een paar minuutjes later waren we op weg naar Parque Eduardo VII. Hier was het verzamelpunt van de fietstocht. We waren lekker op tijd dus nog even rondgekeken en wat foto’s gemaakt.

Vandaag matchen we qua outfits heel leuk bij het park.

Via Baja Bikes hadden we een fietstocht geboekt met een Nederlandse gids, Sanne. Iedereen testte zijn fiets en daar gingen we heuvelafwaarts langs allerlei mooie punten. (Echt, heuvelafwaarts is zo’n goede uitvinding! 😄)

Rond 11.00u stopten we bij een restaurant voor een pauze. We genoten van een pastel de nata en een koel drankje. De zon scheen heerlijk en ook fel. Maar dat merkten we later pas.

We sprongen weer op de fiets en gingen langs rivier de Taag verder met de route. In de verte zagen we de beroemde brug Ponte 25 de Abril opdoemen. Het is een kopie van de Golden Gate brug in San Francisco. Hier moest natuurlijk even gestopt worden voor een fotomomentje.

Onder het toeziend oog van het christusbeeld aan de overkant staan we mooi te shinen bij de brug.

We fietsten een heel stuk langs de Taag, liepen over het dak van het MAAT museum, zagen het Padrão dos Descobrimentos (monument voor de ontdekkingsreizigers) en eindigden bij Torre de Belém. Aangezien de temperatuur steeg en de gezelligheid van onze kids daalde, was het de hoogste tijd om er wat koolhydraten in te gaan stoppen.

Snel met een Uber richting LX factory. Dit is een voormalig fabrieksterrein dat helemaal is omgebouwd tot een creatieve hotspot. We hebben er eerst heerlijk geluncht en ook het humeur klaarde weer helemaal op. Toen kwamen we erachter dat iedereen toch wel verbrand was door de zon. Toch iets beter smeren morgen want vooral ik zag heel erg rood in mijn hals. Als je er zwarte stipjes bij denkt, dan zag ik er in combinatie met mijn groene shirt uit als een watermeloen 🍉…

Na deze heerlijke burgers hadden we pas rond 21.30u weer trek.
Nog wat kunstige plaatjes.

Hierna was het tijd om te gaan relaxen in ons appartement.

Je zou denken dat we vandaag toch wel genoeg gezien zouden hebben. Maar we plakten er nog een avondprogramma aan vast. Met een groene en roze straat, een drankje en wat hellinkjes lopen natuurlijk. Maar dat verhaal volgt morgen.

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Nathalie

    25 april 2023

    Lieve familie, super tof om weer mee te lezen met jullie reisverhaal. Zo te zien op de fotootjes zijn jullie weer aan het genieten. Wat zijn jullie al op gave plekken geweest (in zo’n korte tijd!!). Wij genieten mee hoor! Lieve groetjes uit het koude en natte Nederland.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.