Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Chill dagje

on
29 april 2022

Vandaag lekker chillen op de camping na al die leuke uitstapjes.

Vanmorgen ben ik met Fleur naar het strand gelopen. Blauwe lucht, zonnetje, schoon zand, schelpen zoeken, een zeemeermin ontdekt. Kortom, beach stuff.

Genieten aan het strand.

De rest van de dag genoten we van de zon en later van cocktails. Je moet tenslotte goed gehydrateerd blijven tijdens zo’n zonnige dag. De meiden namen een duik in het zwembad en doken daarna op bij ons aan tafel en samen liepen we weer terug naar ons huisje.

Just relaxing.

Opa en oma hadden ons uitgenodigd voor het avondeten bij hun caravan. Salade, pannenkoeken, frietjes, kipfilet en voor Maria en mij iets lekkers uit de zee. “Mmm, het ruikt hier naar mosselen, zei Tess met een blij gezicht. “Zijn dat de garnalen?”. Inderdaad Tess en ze smaakten heerlijk!

Tess hielp mee met de pannenkoeken.

Morgen splitsen we ons op: Bas, Sjaak en de meisjes blijven op de camping. En Maria en ik gaan samen naar Venetië om weer nieuwe dingen te ontdekken.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.