Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Dag 1

on
24 april 2022

Vandaag is het dan zover, we gaan op reis. Wekker om 6u, de tweede om 6.15. We vertrekken rond 7.20u. Normaal gaan we eerder, maar zonder caravan zal het wel sneller gaan. Met de drukte onderweg valt het heel erg mee, zo mag het van mij ook in de zomervakantie zijn. De kinderen mochten allebei wat snoep voor de reisdagen uitzoeken , helaas heeft veel het niet tot de tweede reisdag gehaald 😬.

We rijden vandaag naar kufstein, leuke plaats in Oostenrijk. Er zijn geen gewonden onderweg gevallen met twee kids op de achterbank.

We komen rond 16.15 aan in het hotel. Het online reserveren en inchecken is gelukt, al onze gegevens zijn al bekend. We overnachten in een heel oud hotel, hotel gisela. Stamt uit 1880.

In Oostenrijk heerlijk gegeten in restaurant purplepaus. 18u, iedereen had honger. Yvette bestelt flammkuchen, Tess en ik heerlijke schnitzel, en Fleur frietjes. Aanrader dit restaurant in het centrum van Kufstein.

Na het eten gaan ze even chillen op hun eigen kamer. Dat is heel iets anders dan in een caravan. Morgen nog ruim 4,5 uur en dan zijn er op de eindbestemming.

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Paul

    25 april 2022

    Heel veel plezier! Mooie stad, geniet er van! En laten we een stappen-competitie doen 😉

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.