Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Dagje camping

on
30 april 2022

Vandaag staat er niet veel op het programma, yvette gaat met oma nog één dagje naar Venetië om het af te leren. Ik blijf met de meiden op de camping.

Ik begin met broodjes halen. Yvette vertrekt al redelijk op tijd, dus ik haal ik eerst even de broodjes. Opa brengt ze naar de haven. Ik ga een groot rondje lopen, want de meiden willen chillen/uitslapen. Ik loop 6 km deels langs het strand. Het is nog heerlijk vroeg en rustig.

Inmiddels de meiden ook aan het ontbijt, ze genieten van een croissant met crema. Verse chillen ze. We lunchen met zijn drieën en om 15u zwembad. De meiden hebben zolang opa lief aangekeken, dat die mee gaat in het zwembad.

Ze gaan van die gekke glijbaan af. Het lukt alleen niet om de video erop te krijgen, dus hopelijk werkt het linkje.

https://youtube.com/shorts/P7zL2Md1QSI?feature=share

Yvette komt s middags terug , en helemaal moe van het rondslenteren. Het wordt makkelijk eten, de afhaal wordt het vanavond.

Tot slot besluiten we nog cocktails en mocktails te gaan drinken. Het is tenslotte al weer de een na laatste dag.

Terug bij het huisje is iedereen erg moe… even de vaatwasser aan (dat is fijn op de vakantie)…. Ondanks de rustige dag, toch ruim 19.000 stappen gezet vandaag.

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Paul

    1 mei 2022

    19.000 stappen?? Lekker rustig dagje 😂😂

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.