Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Kleine wasjes, grote wasjes

on
4 mei 2022

Doe ze in de wasmachine. Laat maar lekker draaien. 🧺

Nou, dat doet ‘ie, hoor! Verbazingwekkend hoeveel kleding onze meiden in hun tassen ingepakt kregen. Plus make-up, toiletspullen, schoenen en slippers, bucket hats en per persoon 3 bikini’s. Want we gingen toch zeker één week op pad. De stijltang, krulborstel en de overige bikini’s waren na vreedzaam overleg met de puber thuisgebleven.

De terugweg ging goed. In 14 uur tijd zoefden we over het wegdek richting huis. Af en toe een sanitaire stop waarbij Fleur steeds door de kindertoegang kroop en Tess zich bij mij in het poortje probeerde te wringen. Oefening baart kunst, tijdens de zomervakantie gaat dat vast beter. Gelukkig wisten wij dat we op het toilet moesten zitten en werd dit met wat pictogrammen nog even verduidelijkt. Geen voetafdrukken op de toiletbril aub.

Heel knap trouwens hoe dat poppetje op rechts zo elegant en atletisch gehurkt kan zitten.

Na een dag op rantsoen van koekjes, snoep en harde broodjes reden we dan eindelijk Drunen binnen. Tijd voor een culinair uitstapje naar de friettent want we hadden trek gekregen.

En toen met gierende banden naar huis want iemand miste haar hamsters ontzettend.

En wat sliepen we daarna heerlijk in ons eigen bed!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.