Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Let’s go to…..

on
17 april 2022

Ons laatste idee voor de meivakantie was Bali in 2020. Maar ja, we weten allemaal waarom dat niet doorging 🦠 🦠.

Dus nu is het tijd voor een nieuw reisplan. Maar waarheen? Via Dubai, Egypte en diverse tropische bestemmingen komt Bas met Venetië. Dat is een leuk idee!

De afgelopen jaren leek het ons altijd leuk om erheen te gaan als we terugreden van het Gardameer. Maar we kwamen er nooit aan want: campings allemaal vol/veel te heet/de auto had even geen airco.

Dus we pakken het nu anders aan: we gaan in de meivakantie. In een huisje op een camping. Die camping waren we snel uit: Marina di Venezia. En het huisje wordt een Aqua Lodge. Dat ‘Aqua’ slaat op de jacuzzi op de veranda. Tja, we zagen het plaatje en dat ging dus niet meer uit ons hoofd 😄.

Anyway, we hebben geboekt en op 24 april vertrekken we.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.