Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Nog fijn een keertje naar Venetië

on
30 april 2022

Nu we zo dichtbij de buurt waren, wilde ik heel graag nog één keertje naar Venetië. Dus vandaag gezellig met mijn schoonmoeder Maria op pad. Bas en de kinderen vermaakten zich prima op de camping en volgens mij hebben ze opa overgehaald om mee te gaan zwemmen.

Bij de haven kochten we een 24-uurs ticket, deden onze mondkapjes op (want verplicht op de boten), gingen aan boord en daar kwam Venetië weer in zicht.

In een reisgids had ik 2 wandelroutes opgezocht maar óf het boekje klopte niet óf ik ben niet zo goed in kaartlezen (hier valt natuurlijk over te twisten 😉) maar binnen no-time kwamen we in andere straatjes uit. En laat ik daar nou net dol op zijn. Gelukkig hadden we ook Google maps bij de band en vonden we zo onze weg. Het was op een gegeven moment heerlijk rustig met het aantal toeristen op straat omdat we buiten het toeristische gebied waren beland. We dronken wat bij een lokaal cafeetje en genoten van de sfeer.

Wijken San Polo en Santa Croce.

In Venetië is 1 brug zonder leuningen. En daar moest ik natuurlijk even op staan! Vroeger waren alle bruggen zo en later kwamen er bruggen met leuningen.

Wijk Cannaregio met rechtsboven de brug zonder leuningen en met een toerist erop 😀.

In Venetië is natuurlijk heel veel water, ja echt waar. Vandaar ook al die bruggetjes. Dus daarom hieronder wat plaatjes van het leven op het water.

Op het water.

Slenterend door de stad zie je van alles om je heen.

Venetiaanse sferen.

We sluiten de dag af op het terras met cocktails en mocktails. (Klein onzichtbaar detail: speciaal voor deze foto heb ik de servethouder even op schoot genomen. Hij matchte niet zo mooi met onze drankjes 😄).

Lekkere cocktails en mocktails 😋
TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Paul

    1 mei 2022

    Altijd leuk als je op plekken komt waar je geen of nauwelijks toeristen tegen komt… lastig te vinden, maar verdwalen helpt 😂 veel plezier nog en/of goede thuisreis!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.