Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

O la la, Venezia

on
26 april 2022

In de verte doemt Venetië op aan de horizon. De boot legt aan en we lopen naar het grootste plein van Venetië: Piazza San Marco. We maken foto’s en genieten van onze eerste indrukken.

Piazza San Marco

We pakken de vaporetto richting de beroemde Rialto brug. Het is heel leuk om alles vanaf het water te bekijken. We dwalen daarna door steegjes, over pleintjes en natuurlijk komen we diverse bruggetjes tegen. Ook pikken we een klein stukje van de groenten- en fruitmarkt mee. Fleur neemt nog een tik tok dansje op langs het Canal Grande. Dit is een serieuze zaak maar na take 5 is de tik tokker tevreden 😄.

Linksboven de Brug der Zuchten. Rechtsonder de Rialto brug.
De markt

Via heel veel steegjes komen we aan bij een bruggetje met uitzicht op 1 huis midden in het water.

Na een stop in een boekenwinkel waar alle boeken in badkuipen, gondels en op kratten staan (als het water stijgt, blijven de boeken droog), huppelen de meiden de snoepwinkel Captain Candy in. Na veel rondkijken, slagen ze voor de allerlekkerste snoepjes.

De boekenwinkel
Bij Captain Candy

We pakken nog een prachtig uitzicht mee op het dak van het warenhuis Fondaco dei Tedeschi. Fleur doet een paar radslagen en beide meiden nemen nog even een tik tok op. Aan leuke locaties geen gebrek vandaag.

Bovenop het dak, prachtig uitzicht!

En dan worden onze dametjes toch wel een beetje moe van het rondslenteren. We nemen de boot terug en Tess valt gewoon in slaap en moet ik wakker maken als we van boot moeten wisselen.

Terug richting de camping.

Terug naar de camping, de meiden nemen nog een duik in het zwemparadijs en daarna lekker een pizzaatje afhalen en nog even relaxen in de jacuzzi.

Jacuzzi time

Morgen gaan we verder met een nieuw avontuur. Zin in!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.