Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Onderweg naar Oostenrijk

on
24 april 2022

De wekker ging gelukkig niet al te vroeg, zo rond een uur of 6 vanmorgen. Huppetee eruit en de spullen achter in de auto.

Gisteren al even een proefrondje gedraaid met bagage inladen en we dachten dat het allemaal wel zou gaan passen vandaag. En een mens wordt ook creatief met inpakken. Mijn zwarte sneakers gingen vanmorgen lastminute bij de broodjes in de tas en ik weet zeker dat we nog meer verrassingen tegen gaan komen als we eenmaal gaan uitpakken op de plaats van bestemming.

Yes, alles past in de auto!

De reis ging voorspoedig. Ik verzorgde de catering, Bas was de chauffeur en de kids verzorgden het amusement. Bas en ik ontbeten met broodjes, Fleur ontbeet met een roze koek en Tess nam een Haribo hartje om wakker te worden.

Bij een korte stop keken we even snel de start van de F1. En weer doorrrr.

Rond 16.00u arriveerden we bij hotel Gisela in Kufstein. Bas keek de laatste ronden van de F1 en de meiden en ik haalden een gedeelte van de bagage uit de auto. Ze waren helemaal blij dat we in een hotel gingen slapen en sjouwen opgewekt de tassen naar onze kamer.

Hotel Gisela in vrolijk geel.

Tijd om even te relaxen en daarna het oude centrum van Kufstein in om een hapje te eten. De meiden bestelden zelf in het Duits hun eten. Goed voor hun talen 😄. En ons eten smaakte heerlijk!

En dan nu lekker douchen en relaxen op bed. Morgen reizen we verder naar onze eindbestemming in Italië 🇮🇹.

Tips

Hotel Gisela in Kufstein. Charmant hotel tegenover het trein- en busstation. Binnen 3 minuten sta je in het centrum.

Restaurant Purlepaus in het centrum.

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Paul

    25 april 2022

    Oei ja de race was natuurlijk midden in de reis… Bas ging iets harder rijden natuurlijk? 😂

    Veel plezier!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.