Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Tadaaa , we zijn in Venetië

on
25 april 2022

Het nachtje in een vreemd bed, viel niet helemaal tegen. Na een lange reis al snel in slaap gevallen. De volgende ochtend eerst lekker uitgeslapen en met zijn allen aan het ontbijt. In de middag staat een verrassing gepland, alleen weten yvette, Tess en Fleur dit niet. ha ha.

Het ontbijt (hotel gisela)

Uiteindelijke vertrekken we om 10u uit Kufstein, het regent een beetje en het voelt nog best fris. Uiteindelijk rijden we aan en is de reis vandaag nog bijna 500km. De wegen waren verdacht rustig, blijkt het een Italiaanse feestdag te zijn, 25 april is de Italiaanse Bevrijdingsdag. In Venetië vieren ze op 25 april het feest van San Marco . Het is bijna één lange snelweg, ik heb vanaf Kufstein ruim 400 km op cruisecontrol gereden, dat is toch heel bijzonder.

Route dag 2

We naderen Venetië en de navigatie wil ons via de veerboot naar het schiereiland sturen, gelukkig ontdekken we dit op tijd. Alleen de andere route is wel een half uur langer rijden. Ach het is vakantie , relax…

We komen om 16.15 aan op camping marina di Venezia. Inchecken gaat soepel en onze aqualodge is gereed. Het is wel heel rustig op de camping. Even wennen als je de hoogseizoen drukte bent gewend. Nadat alles is uitgepakt en Fleur meteen de jacuzzi in wil springen, zeg ik tegen Fleur:”hé Fleur, kijk eens daar heen.” . Wie komen daar aan, het zijn opa en oma ligtvoet. Met zijn drieën staan ze helemaal verbijsterd te kijken. Opa en oma komen aangefietst. Die waren al een paar uur eerder aangekomen. Verrassing!!! Ik wist het al, maar ik heb het de hele week en reis geheim kunnen houden. Niemand had het door. (Al heb ik mij wel een paar keer bijna versproken 🙊)

Nadat iedereen was bijgekomen van schrik/verrassing, zijn we met zijn allen gaan eten. Heerlijk gegeten.

Nog een Italiaans ijsje bij de gelateria en dan terug naar onze lodge. Wat de jacuzzi moet uitgeprobeerd worden. De temperatuur is 37 graden. GENIETEN….

Dag 2 zit erop… morgen naar Venetië.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.