Yvette Klerkx en Bas Ligtvoet
Drunen, Nederland

Hallo onze namen zijn Yvette en Bas en dit zijn onze reizen! Wij gebruiken dit geweldige blogthema om mensen ons verhaal te vertellen. Door alle plaatsen en dingen die wij over de hele wereld zien, is er geen beste manier om onze ervaringen te delen! Volg onze dagelijkse updates en ontdek met ons de essentie van reizen! Inmiddels zijn onze twee kinderen er ook bij en nemen wij ze mee op reis.

Recente reacties
recente berichten
social
Bali2020
img_9085
Recente reacties
Venetië 2022

Terugreis

on
3 mei 2022

Maandag 2 mei zijn we terug gereden. Om ongeveer 6u ging de wekker. Alles inpakken in de auto… blijft vroeg.

We stonden om 6.55 bij de slagboom, pasje inleveren en om 7u ging de slagboom open en op terugreis. lange dag voor de boeg, maar de sfeer is goed. 🤣😆

Het was ontzettend rustig onderweg, konden goed doorrijden, geen files. Reden een keer een andere route terug, via salszburg, Stuttgart, koblenz, Venlo . Totale reis duurde exact 14u, 1.368 km. Normaal rijden we naar het Gardameer via Venlo-koblenz, wurzburg, Nürnberg, München, brenner. De andere route was een half uur korter vanuit Venetië, dus hebben we die een keer geprobeerd.

Rustig cruisen

Rond 13.30 een snel hapje bij de gouden M. wel een gedoe onderweg, 4 verschillende landen, 4 verschillende Corona regels. Erg onhandig. Doen uit automatisme mondkapjes op maar je weet af en toe niet meer hoe en wat.

Om 21.00 kwamen we in drunen aan. Avondeten werd toch even de snackbar,

Het was een lange reis, maar te doen. Iedereen kon weer in zijn eigen bed slapen, dat ligt toch altijd het lekkerste… iedereen was moe na zo’n lange reis….

Dit was de Venetië reis !!

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Beantwoorden

    Nathalie

    4 mei 2022

    Welkom thuis! Fijn dat de terugreis ook goed is gegaan. Volgens mij is het weer een reis geweest om nooit te vergeten. Super leuk om mee te kunnen genieten vanuit huis ☺️. En nu… nog lekker een weekje zon in het oh zo mooie NL 😎

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.